Om os

Jeg hedder Eva Hessellund og er uddannet sygeplejerske fra Vejle sygeplejeskole, samt jordemoder – uddannet på ”jordmor utdanningen” fra Høgskolen i Sør- Trøndelag i Trondheim i Norge. Jeg har arbejdet på flere forskellige fødegange samt barselsafdeling. Privat er jeg gift og har to børn.

Som jordemoder er jeg meget optaget af, at give den gravide tryghed. Jeg mener, at al god start bunder i tryghed, hvad enten det gælder tryghed i forbindelse med graviditeten, på arbejdspladsen, i forhold til fødslen eller i forhold til den kommende familieforøgelse.

Mit ønske er at skabe den bedst mulige graviditet for dig og din familie samt at gøre alt, hvad jeg kan, for at få jer godt fra start som helt ny familie. Jeg glæder mig til at møde dig, hvadenten det er på dit arbejde eller dig som kommer som privat.

Kernen til et vellykket graviditetsforløb

Svangerskabet er en så speciel periode af ens liv, at man skylder sig selv og babyen i maven at tage sig tid og ro til at lære at være i rollen, samt give sig selv lov til at forberede sig så godt som muligt.

Graviditet er rigtignok ikke en sygdom, men kan være forbundet med en masse modsatrettede følelser, og – for kroppen –  ukendte signaler, og derfor er det en meget anderledes periode, hvor de fleste har brug for at finde sig til rette i en ny krop og en ny situation.

TRYGHED, RO og TID til at finde sig selv er kernen til et vellykket forløb. Netop derfor har jeg også valgt at have en stor del af mit fokus på gravide i arbejde. Det er for mig vigtigt, at både leder og gravid forstår hinanden samt forstår, at det at være gravid kan medbringe meget positivt – især hvis man får det hele tilrettelagt og har en professionel på sidelinjen.